Welkom bij uw specialist

JV Auto's

Bel naar JV Auto's Mail naar JV Auto's Whatsapp naar JV Auto's
Facebook van JV Auto's Instagram van JV Auto's Twitter van JV Auto's
9,4
Aanbeveling: 100%
28 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
22-1-2021 13:08:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Topservice, heel vriendelijk, nette afhandeling en prijs! Auto werd afgeleverd aan huis, netjes gewassen en met een bloemetje een nieuwe APK. John neemt alle tijd en kan al je vragen beantwoorden. Normaal schrijf ik niet zo snel een beoordeling, maar John verdient deze! U kunt gerust een auto bij hem kopen, wij zijn tevreden!!!
17-1-2021 13:37:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel erg te tevreden met de aanschaf van mijn Volkswagen Up. Er wordt snel gereageerd op appjes of mails. De puntjes die we aangaven heeft John allemaal laten nakijken en meteen opgelost. Hiervan werden we ook goed op de hoogte gehouden. Bij ophalen van de auto had John zelfs nog iets van de prijs afgehaald omdat hij normaal gesproken een bloemetje koopt, en dit nu niet mogelijk was ivm corona. Na aankoop toch nog iets ontdekt aan de auto (dit kan natuurlijk altijd bij een tweedehands auto) en zelfs dit handelt John super af! Ik zou hier zeker nog eens een auto kopen!
19-11-2020 14:48:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
John is een man van ze wordt Afspraak is Afspraak , Auto was zoals omschreven in de advertentie geen verrassingen . Sociale man vriendelijk en correcte afhandeling . Super Tevreden
3-11-2020 18:54:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Voor mijn moeder een andere auto aangeschaft. John denkt met de klant mee en levert af na afspraak. Klantvriendelijk en begripvol.
22-8-2020 19:43:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Dit bedrijf is echt een aanrader!! Ik heb hier vrijdag, 21 augustus, op mijn verjaardag mijn eerste auto kunnen ophalen en ontving hierbij zelfs een bosje bloemen! Zeer vriendelijke verkoper, heeft alles uitgelegt over de auto en heeft zeker alles netjes op orde
1-6-2020 14:41:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Nadat ik een aantal maanden terug een afspraak had met John voor een proefrit met een TT kreeg ik op de heen weg een ernstig ongeluk. John kende mij niet (alleen tel contact gehad) maar belde toch een paar dagen later hoe het met mij ging en dat hij tzt samen met mij voor een mooie TT zou gaan kijken. En hij hield woord. Ik heb John 3 weken terug persoonlijk leren kennen als een spontane/vriendelijke en een man van zijn woord . Ik heb mijn "nieuwe" TT nu 2 weken naar volle tevredenheid. Ik ben er zeer blij mee. John bedankt en we zien elkaar vast weer. Groet Kevin Krabben
11-5-2020 07:32:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een absolute aanrader! Gastvrij en vriendelijk met een uiterst deskundig advies en service. Een zaak die doet was die belooft. John hartelijk dank voor je hulp en advies bij het maken van onze keuze en we zijn goed geslaagd! Jan van Dongen / Oud Beijerland
10-5-2020 20:46:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Sympathieke eigenaar, leuke babbel! Ik ben een gevoelsmens en het voelde gelijk goed! Veel verstand en kennis van de auto die hij verkocht. Eigen auto ook naar waarde ingeschat. Leuke bijkomstigheid is de plek waar de dealer zit, een prachtig dorp in een prachtige omgeving en ook leuk om te horen dat de eigenaar zelf boven de garage is opgegroeid. Al met al, super ervaring!
13-9-2019 21:54:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Prijs/kwaliteit
10
Zoekopdracht is snel en top uitgevoerd. JV Auto’s heeft precies gevonden wat ik zocht. Fijne communicatie en duidelijke afspraken die nagekomen worden.
31-12-2018 23:57:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik zocht een diesel auto en een gevonden bij john en een goede deal met john gesloten prima prijs en inruil prijs blij met mijn nieuwe auto en dit nog geregeld op de laatste dag van het jaar een goed begin 2019 dankzij john Hartelijk bedankt Henk Niemeijer
15-12-2018 00:44:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Via marktplaats hadden wij een witte Fiat 500 te koop zien staan. Tijdens het fietsen zagen wij onverwachts deze Fiat in Elspeet bij garage Vlijm te koop staan. Het gemak en klantvriendelijkheid waarmee wij van doen hadden schepte een soort van oké gevoel. Na een proefrit een strakke prijs overeengekomen. Heerlijk wagentje en goed gevoel aan de koop overgehouden maar ook aan de verkoper en zijn directheid. Geen lange handel maar kort en bondig. Wij zouden hier zo weer een auto kopen. De bos bloemen die we kregen heeft werkelijk 2 weken gestaan en wanneer dit illustratief voor de auto zit het wel snor.
14-11-2018 10:47:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Mooie auto gekocht, super tevreden.
25-10-2018 12:23:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer goed en professioneel geholpen. Dhr. Vlijm is eerlijk en oprecht over zijn autos. Zo kreeg ik onder andere direct 2 nieuwe banden aangeboden, omdat deze aan de achterkant niet meer goed waren. John bedankt!.
24-10-2018 18:29:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Fijn geholpen door John. Auto kon snel geleverd worden met 4 nieuwe banden, super!
7-10-2018 11:48:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gisteren onze "nieuwe"auto opgehaald bij John die we afgelopen maandag hadden gekocht. En net zo snel en makkelijk als de aankoop van de auto ging door de goede en duidelijke communicatie prijs en inruil ging ook de aflevering. De afgesproken nieuwe APK werd zelfs verzorgd met 2 nieuwe banden terwijl dit een advies was dus dat was helemaal top. Wij zijn daarom zeer ingenomen met deze mercedes en hopen dat er in de toekomst weer zo'n mooi exemplaar beschikbaar komt want dan komen we zeker terug .
22-9-2018 08:39:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben met een heel goed gevoel onze MX-5 gekocht bij John. Hij was zeer flexibel in de mogelijkheden tot bezichtigen en het afleveren van de auto. Hij nam de tijd voor ons én heeft een reële prijs gevraagd voor de top auto die we gekocht hebben. Kortom, uitstekend geholpen!
19-5-2018 23:45:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Vanaf het eerste contact met John zeer vriendelijk geholpen bij de aankoop van een Audi TT. Omdat de auto onverwachts niet klaar was op de ophaaldatum, werd de auto 2 dagen later voor mijn deur afgeleverd. Wat een geweldige service!
23-4-2018 22:14:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Binnen een paar dagen een leuke auto opgezocht . Top gedaan.
14-3-2018 12:46:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Super service en goede prijs/kwaliteit
21-2-2018 14:47:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een van mijn beste aankopen heb ik een maand geleden gedaan bij autobedrijf JVauto's. Ik ben ontzettend goed geholpen en kan niet anders dan vol lof praten over de service die John en zijn bedrijf hebben geleverd. Vriendelijk, duidelijk en zeer betrouwbaar, zo zou ik JVauto's omschrijven. Bij deze autodealer weet je precies waar je aan toe bent en ik zou dan ook iedereen adviseren om hier je auto te kopen. Nogmaals bedankt voor de uitstekende service John, ik ben erg blij met de witte A3!
17-2-2018 19:30:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Hebben een gebruikte auto gekocht bij John zijn zeer goed geholpen.
5-1-2018 00:50:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ben altijd behoudend met het kopen van een auto maar zaken doen met jv auto’s was uitermate prettig. Eerlijk, kort, helder en geen poespas. Ben zeer tevreden en rij elke dag nog met veel plezier.
4-1-2018 22:13:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Naar volle tevredenheid auto gekocht bij John. Eerlijk, duidelijk advies en klantvriendelijk!
4-1-2018 21:19:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Jv auto's bood een landrover aan die mij wel paste...na positieve ervaringen met Vlijm senior met aankoop auto's in het verleden... afspraak gemaakt. Onderhandeling ging lekker vlot... prijs gunstig ... was heel transparant over alles ... afspraken qua levering goed nagekomen ... aanbevelend
4-1-2018 21:16:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Mijn fiat 500 hier gekocht en nog elke dag blij met mijn auto. Als er iets is ondernemen ze gelijk actie. Kortom ik ben super tevreden en als ik weer een andere auto moet ga ik zeker weer naar JV AUTO’S
4-1-2018 20:56:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Eerlijke en goede service Staat voor kwaliteit 2 autos gekocht bij JV auto’s en van beiden al jarenlang plezier zonder enige onkosten. Een aanrader
4-1-2018 20:25:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
"No nonsense" bedrijf. Makkelijk en leuk contact. Afspraak is afspraak.
4-1-2018 20:12:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Haal al jaren mijn auto's bij JV auto's altijd eerlijk en goede service.